cial Icons

Rivebunk!

 Merhabalar,
bu yayında, 2 yıl süre ile işten arttırdığım zamanda geliştirdiğim Rivebunk' tan bahsedeceğim.

Telefon rotasyonuyla uçurabildiğimiz toplam 14 uçağımız bulunmakta. Gökyüzünde bulunmakta olan, altın para, gümüş para, altın çember ve gümüş çemberleri toplayarak para kazanabilmekte, aynı zamana gidebildiğimiz uzaklık kadarda ekstra para kazanarak hangarımızdaki uçaklarımızı satın alabilmekteyiz.
Rivebunk



oyunun
1.bölümünde herhangi bir rakip bulunmadan sadece cisimleri toplayarak uçmaya alışmaktayız.
2. bölüm uçağımızın canını azaltan lazerlerden oluşmakta (bölümün en başarılı uçakları, tatlıcık ve şampiyon isimli uçaklar.)
3. bölüm deniz bölümümüz ve burada sağlı sollu konumlanmış saldırgan gemiler bize top ateşine tutmakta( bölümün en başarılı uçağı şampiyon ve ak güvercin isimli uçaklar.)
Rivebunk

4. bölüm En heyecanlı bölümlerden birisi olan ejderhalı kale bölümüdür. Bu bölümde kaleyi korumakla görevli ejderha bize uçuş sırasında saldırmaktadır. ejderhadan kurtulmak için kalkan objelerini ala bilir ya da yanan vaziyetteki uçağın yangınını söndürmek için nos alınabilmektedir. Nos(ani hızlanmaya yarayan obje) aniden hızlanıp hem ejderi gerimizde bırakmamızı hem de yanan uçağın sönmesini sağlamaktadır.
Rivebunk!

5. bölüm ejderhadan kurtulunca oyuncuların toparlaması için saldırı olmayan sade bir ortamdır.
Rivebunk!
6. bölüm ise bir tünelde geçmekte, uçağımız araç tünelinde tırların, arabaların, kamyonların arasında yaşam mücadelesi vermektedir.

oyunun toplam 15 bölümü bulunmakta. Diğer bölümleri sizin merakınıza bırakıyorum. oyun sonunda çıkan final ekranında 'benzin al',  'can al' gibi iki buton bulunmakta bu butonlara basarak can veya benzin alıp oyuna öldüğünüz noktadan aynı şekilde devam edebilmektesiniz.

İyi oyunlar dilerim. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder